Αρχική σελίδα | Η περιοχή | Η επιχείρηση | Η διαμονή | Αξιοθέατα | Κρατήσεις

Η περιοχή και πως θα έλθετε

Στο νοτιοδυτικό τμήμα της Ηπείρου βρίσκουμε το νομό Πρέβεζας, ο οποίος διαθέτει πλούσια και σημαντική πολιτιστική παράδοση που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες. Η θέση και η μορφολογία του νομού τον ανέδειξαν σε σταυροδρόμι πολιτισμών ενώ ιδιαίτερη άνθηση παρουσίασε κατά την κυριαρχία του Αλή Πασά των Ιωαννίνων Την περίοδο δημιουργήθηκαν στην περιοχή αρκετά κάστρα.

Ο Νομός Πρέβεζας έχει έκταση 1.036 τετραγωνικά χιλιόμετρα, πληθυσμό περίπου 60.000 κατοίκους και γνωρίζει τα τελευταία χρόνια μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, καθώς αποτελεί άριστο θέρετρο για διακοπές όλων των ειδών. Το κλίμα του νομού το καλοκαίρι είναι θερμό, με αρκετή υγρασία και λίγες βροχές. Οι ατελείωτες αμμώδεις παραλίες, η φυσική ομορφιά του τοπίου και η μεγαλοπρέπεια της θέας από τα βουνά προς το Ιόνιο Πέλαγος θα σας συναρπάσουν.

Η παραλία Λούτσας είναι μία αμμώδης ατελείωτη κυριολεκτικά παραλία όπου θα περάσετε πολλές ώρες της ημέρας σας, απολαμβάνοντας τη καθαρή θάλασσα, τον ήλιο ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα θαλάσσια σπορ.

Για την ξεκούραση σας και για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές γαλήνης, δημιουργήσαμε για σας το ξενοδοχείο «ROUSTO». Το ξενοδοχείο μας είναι χτισμένο σε λιτή γραμμή και σας καλεί να αφεθείτε στην μαγεία της χαλάρωσης, απολαμβάνοντας τη θέα από τη δική σας βεράντα προς τη θάλασσα ή το βουνό. 

Αποστάσεις από την περιοχή Λουτσας (χλμ.)

Πρέβεζα
40
Πάργα
20
Άκτιο
45
Ηγουμενίτσα
47

Για να έλθετε στην περιοχή: Οδικώς μπορείτε να φθάσετε στην Πρέβεζα μέσω των εθνικών οδών: Ιωαννίνων - Πρεβέζης, Ηγουμενίτσας - Πρεβέζης και Άρτας - Πρεβέζης, ενώ η περιοχή εξυπηρετείται αεροπορικά από το αεροδρόμιο Ακτίου. Αν έλθετε από Ευρωπαική πόλη οδικώς, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ακτοπλοική σύνδεση των λιμανιών της Ιταλίας με το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας.


Η πρόσβαση από Ευρώπη

Χάρτης περιοχής

Από την παραλία Λούτσας

Το Hotel Rousto
    


Hotel Cafe - Bar ROUSTO
Δημήτριος Γκότσης
Παραλία Λούτσας, Πρέβεζα (Ελλάδα)
Τηλ. & Fax 26820.56111 - Κινητό 6945 764741
E-mail: info@hotelrousto.com

line.png (2105 bytes)

Page design and web hosting by Alfastar Hellas S.A.  Copyright © 2007